Köpvillkor

Pris:

Samtliga priser angivna i svenska kronor inkl. moms.

Vid eventuella prisändringar i webbutiken gäller det pris som är aktuellt vid din beställning. Vi har ingen minsta beställningssumma utan alla beställningar är välkomna. Vi reserverar mig mot ev. slutsålda varor och meddelar dig som kund om detta sker.

Leveranser:

Aktuell fraktkostnad tillkommer vid utcheckning av varukorgen. Normalt lervereas av varor inom 2-5 dagar, ej helger. Fördröjningar kan bli vid mässor och högtryck i webbutiken. Alla sändningar skickas med posten.

Vi tar inget ansvar för Postens leveranstider. Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad ska du omedelbart anmäla detta till Posten, eller utlämningsstället.

Betalning:

Betalning sker via Paypal, eller  via mitt Swish nummer. Anger ditt namn vid betalingen. OBS!! Det är du som kund som ansvarar för att adressen, mejladress och mobilnummer stämmer när du lägger orden.

Avgifter:

Vi redovisar priser inklusive moms. Inga övriga skatter eller avgifter tillkommer vid beställning.

Ångerrätt och öppet köp i 14 dagar:

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciella anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej öppnad, förstörd eller skadad. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av Ångerrätt och öppet köp. Vid retur måste kvitto eller kopia på denna medfölja. Kontakt med oss måste ha skett innan retur. Vi förbehåller rätten att i de fall returen ej är komplett, debitera självkostnadspris för de saknade delarna. Vi förbehåller mig rätten att i de fall returen skett felaktig dvs kvitto saknas eller kontakt ej tagen avstå från återbetalning av varans värde.  Vi kommer EJ lösa ut paket mot postförskott.

Specialbeställda ordrar är det ingen bytesrätt på.

Reklamation:

Enligt Konsumentköplagen har du som kund reklamationsrätt i 3 år efter det att du har tagit emot varan. Jag tillämpa konsumentköplagen reklamationsrätt. OBS! Ni måste behålla kvittot för att utnyttja reklamationsrätten samt att produkten måste vara i obruten förpackning. Skulle varan vara skadad eller felexpedierad ( obruten förpackning) när den anländer så åtar vi  att kostnadsfritt åtgärda felet. OBS! det är viktigt att du gör en korrekt anmälan.

Produkter som använts eller tyg som tvättas eller klippts i kan ej reklameras, kontrollera därför noga att din leverans är felfri när den kommer. Synligt fel: anmäls direkt vid mottagandet av varan. Dolt fel: anmäls till oss inom 7 dagar från mottagandet av varan.

En produkt som vi har konstaterat att den är felexpedierad alternativ skadad byter vi ut. Vid giltigt returende betar vi returfrakten. Om du beställer fler varor än den du returnerat betalar vi dock inte tillbaka hela fraktkostnaden. För felaktigt returnerad vara utgår ingen ersättning för varken vara eller returkostnader, ej heller får kunden tillbaka varan utan att erlägga ny fraktkostnad. Vid eventuell tvist följer ARN:s rekommendationer.

Långasjö Vävstuga/Ethel Design reserverar sig för färgåtergivning på bilder som kan varierar mellan olika bildskärmar. Eftersom färger kan upplevas olika på olika bildskärmar så är det inte ett  skäl för reklamation.

Åldergräns:

Enligt lag kan inte Långasjö Vävstuga/ Ethel Design ej expedierar beställningar till personer under 18 år.

Avtalspart:

Långasjö Vävstuga/ Ethel Design

ATT: Ethel Svensson

Kyrkvägen 18

361 95 Långasjö

076 79 555 23

E-post: ethel@ethel-design.se

www.ethel-design.se

Personuppgiftspolicy.

1. Vi månar om dina personliga integritetskänsliga

Vi ansvarar för all personliga information som du förser oss med. För Långasjö Vävstuga/Ethel Design är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg vid besök på vår webbsida eller våra sociala medier    Personliga integritet är en viktig angelägenhet som vi särskilt beaktar i alla våra affärsrelationer.

För att du ska kunna köpa våra varor, behöver vi samla in och behandla dina personuppgifter. I denna Personuppgiftspolicy följer information om hur vi behandla och hanterar dina personuppgifter.

2. Långasjö Vävstuga/Ethel Design är personuppgiftsansvarig

Långasjö Vävstuga/Ethel Design är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som lämnas på vår hemsidan och behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

3. Vilka uppgifter samlar vi in om dig?

Uppgifter vi kan samla in direkt från dig omfattar namn, adress, e-postadress, telefonnummer, betalningsinformation, kommentarer vid beställningar och , om betalningen sker mot Swish eller Paypal.

4. För vilka ändamål behandlar vi dina personuppgifter?

Behandling med stöd av ditt samtycke.

Genom att lämna dina personuppgifter, vid förfrågningar om våra produkter, godkänner du samtycke till att Långasjö Vävstuga/Ethel Design behandla dina personuppgifter i enlighet med denna personuppgiftspolicy.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta oss. I sådant fall kommer vi inte längre behandla dina personuppgifter för de särskilda ändamål som du samtycker till.

Dina personuppgifter används av oss för att fullfölja våra åtaganden mot dig och tillhandahålla en hög servicegrad. Det kan handla om att leverera de varor du beställt. Om några problem uppstår när vi skall leverera varor till dej kommer vi att använda uppgifterna för att komma i kontakt med dig.

Dina uppgifter lagras och används även i informations- och marknadsföringssyfte. Du har givetvis möjlighet att när som helst meddela oss att du motsätter dig behandlingen av dina personuppgifter för marknadsföringsändamål.

5. Hur använder vi dina uppgifter?

För att uppfylla de ändamål för vilket uppgifterna samlades in för. Dina personuppgifter lagras bara så länge som det krävs för att utföra våra tjänster, eller så länge som det föreskrivs enligt lag.

6. Till vem överför vi dina uppgifter?

Dina personuppgifter lämnas ut till tredje part, vid behov  för att uppfylla avtalet.

7. Säkerhet.

 För att skydda dina uppgifter mot tex förlust samt mot otillåten ändring, spridning eller tillgång till uppgifterna. Vi har även rutiner för hantering och rapportering av eventuella förluster, som skulle kunna påverka säkerheten runt dina personuppgifter.

8. Rätten till dina personuppgifter.

Rättelse, tillägg eller radering- Du har alltid rätt att få tillgång till dina personuppgifter och att begära att vi rätta eller uppdaterar dina uppgifter.

Vänligen kontakta oss om du ha frågor eller funderingar angående behandling av dina uppgifter, så gör vi vårt bästa att bemöta dina klagomål.